Terapia de Acupuntura

Acupuntura

Acupuntura

La Medicina Tradicional Xinesa divideix el cos humà en grans meridians, dins dels qual s’allotgen prop de 360 punts energètics. L’acupuntura treballa i regula tot l’organisme, a través dels punts que estan en desequilibri. Equilibrant cada òrgan, recuperem la salut global de l’organisme. A Nairem apliquem l’ acupuntura Xinesa i també l’ acupuntura coreana SAAM (aparentment més senzilla per al pacient, més ràpida en desbloquejar l’organisme).

En M.T.C la causa de la malaltia té una prioritat diferent a la visió occidental. El primer factor patogen al que ens acollim són les emocions. Totes les emocions són necessàries, el problema és quant alguna d’elles no surt l’exterior i ens l’ “empassem”, o bé no podem “desenganxar-nos” d’ella. En Medicina Tradicional Xinesa sabem que cada emoció “s’alloja” dins un òrgan, amb la qual cosa la salut del cos repercuteix en l’estat d’ànim i viceversa.

En segon lloc està l’entorn (família, clima, lloc de feina, relacions…) i en tercer lloc van els patògens físics (virus i malalties).

Un bon diagnòstic valora el pes de cadascun d’aquests factors, en el bloqueig que el pacient porta a consulta.

En què et pot ajudar?

Dels 5 Sistemes d’òrgans, et mostrem algunes de les emocions i símptomes físics que hi van associats:

  • Fetge-Vesícula Biliar: impulsos, projectes, frustració, ira, ressentimient, ràbia, somnis i malsons.
  • Cor-Intestí Prim: alegria, entusiasme, exaltació, extraversió, nerviosisme, estrès.
  • Estómac-Melsa-Pàncrees: tot allò relatiu a l’assimilació, integració de coneixements, nutrients, vivències. Equilibri entre activitat mental i descans/silenci mental.
  • Intestí Gruixut-Pell-Pulmó: tristesa, control/descontrol emocional, introspecció.
  • Ronyó-Bufeta: por, terror, sexualitat, articulacions, problemes d’oïda, problemes d’óssos i cabell.

Complementem el teu tractament d’ acupuntura amb les diferents eines que la Medicina Tradicional Xinesa va crear per tal d’aconseguir la salut complerta: moxibustió, auriculoteràpia, ventoses – cupping, massatge Keng Rak i massatge Bok Bu, i si ho desigjes, amb Flors de Bach.

Teràpia

Terapias

Cos

Acupuntura

Moxibustió

Ventoses

Gua Sha, massatge Keng Rak i Bok Bu

Auriculoteràpia

Reflexologia

Ment i emocions

Psicoteràpia Infantil

Psicoteràpia Adults

Diagnòstic Emocional Energètic