Terapia d'Auriculoteràpia

Auriculoteràpia

Auriculoteràpia

L’auriculoteràpia treballa a través del Sistema Neuro-Vegetatiu de la persona (l’acupuntura actua a través del sistema de 12 meridians de l’organisme). L’auriculoteràpia diagnostica i treballa al mateix temps. Cada punt reactiu o dolorós, comença a equilibrar-se en el moment en que és estimulat amb agulles d’ acupuntura especials per a la orella, més petites i fines que les que es fan servir per al cos. Al pavelló auditiu hi ha prop de 150 punts. Depenent del què el pacient necessiti, es treballen uns o d’altres punts que, al ser estimulats envien la informació als centres nerviosos del cervell, activant els mecanismes naturals del cos per a corregir el bloqueig i equilibrar-se. És adequada per a tothom i a Nairem hem creat un programa específic per a aplicar-la en infants, en combinar-la amb d’altres estratègies terapèutiques.

És un tractament per sí mateix, al temps que complementa la tasca terapèutica que s’estigui realitzant, ja sigui en psicoteràpia com en teràpia de del cos (moxibustió, massatge, ventoses-cupping…). Diagnostica, tonifica i desbloqueja cadascun dels 5 Sistemes d’Òrgans: Fetge-Vesícula Biliar, Cor-Intestí Prim, Estómac-Melsa-Pàncrees, Intestí Gruixut-Pell-Pulmó, Ronyó-Bufeta. Potenciem el procés a través de la Farmacopea Xinesa i/o les Flors de Bach, mentre el pacient marxa de consulta amb imants o xinxetes col·locats als punts treballats de la orella, per tal d’aportar fermesa al tractament.

En què et pot ajudar?

El focus terapèutic engloba tant temes emocionals com tractaments físics: Estats d’estrès puntual o de llarga durada, síndrome de la panxa inflada tot el temps, males digestions, restrenyiment, post-operatoris, anorèxia, ansietat per al menjar, tabaquisme, insomni, embotiment mental, cansament, dolor crònic o puntual al cos (esquena, articulacions…), dolor menstrual, incapacitat per a relaxar-se, ferides que no cicatritzen…

Teràpia

Terapias

Cos

Acupuntura

Moxibustió

Ventoses

Gua Sha, massatge Keng Rak i Bok Bu

Auriculoteràpia

Reflexologia

Ment i emocions

Psicoteràpia Infantil

Psicoteràpia Adults

Diagnòstic Emocional Energètic