Coneixes l’acupuntura coreana SAAM?

Sorgí el segle XVII quant el Mestre Saam, un monjo coreà, es va tancar durant 13 anys en una cova per a estudiar en profunditat el funcionament de l’organisme, en base a la Medicina Xinesa. Així, entre el 1644 i el 1742, va crear el manuscrit original amb un sistema d’acupuntura que treballa diferents problemes a cada sessió. Aquest mètode és relativament modern si el comparem amb el mètode tradicional xinès, i es basa en la teoria del Yin-Yang, els Cinc Elements i en els textos clàssics de medicina xinesa com el Huang di Nei Jing, una joia que tot acupuntor ha de llegir.

Partim de la base que la malaltia és conseqüència d’algun tipus de desequilibri a la persona, ja sigui a nivell emocional, funcional o orgànic. A l’acupuntura SAAM, treballem amb els punts energètics localitzats des dels colzes fins els dits de les mans i des dels genolls fins els dits dels peus. Fem servir agulles més fines que a l’acupuntura Xinesa. És una tècnica perfectament compatible amb altres eines de la Medicina Xinesa (ventoses, farmacopea Xinesa, Qi-Gong, moxibustió….) i a Nairem la complementem amb Auriculoteràpia.

L’acupuntura SAAM és adequada tant per a adults, com per a infants, ja que el temps d’acció de les agulles és de 20-25 minuts, cosa que no es fa feixuc per als infants.

Sol·licita’ns informació sense compromís, estarem encantats d’atendre els teus dubtes.

Núria Esther Garcia Yuste

Psicoterapeuta, acupuntora reconeguda per la Societat d’Acupuntors de Catalunya

nuria@nairem.cat   600 235 631   www.nairem.cat  C/Robí 26, Barcelona