Terapia de Acupuntura

Acupuntura

Acupuntura

En què et pot ajudar?

Àrea física: contractures, dolor de regla, menstruació inexistent, infertilitat masculina i femenina (aquí funciona molt bé l’Acupuntura TUNG), problemes digestius (intoleràncies, inflor abdominal, femta pastosa, restrenyimient, vòmits), dolor articular, xiulets a l’oïda.

Àrea  emocional: insomni, ansietat, conflicte amb l’alimentació, depressió, frustració i insatisfacció permanent, atacs d’ ira incontrolables, dificultats sexuals (dificultats a l’orgasme, inexistència de desig)…La Medicina Tradicional Xinesa obté molt bons resultats en casos de cansament excesiu, del qual la persona no s’acaba de recuperar.

És adequada per a infants?

Sí, i amb molt bons resultats, ja que normalment el procés terapèutic infantil és de menor durada, perquè l’organisme pot recuperar-se a major velocitat. Amb infants acostumem a fusionar sempre l’acupuntura amb l’auriculoteràpia i les Flors de Bach.

Com funciona?

La Medicina Tradicional Xinesa té un recorregut històric de més de tres mil anys, amb mililons de casos clínics resolts satisfactoriament. La salut és l’equilibri dels cinc grups d’òrgans (Elements) que formen l’organisme; A M.T.X. dividim el cos en grans meridians energètics, a través dels quals hi ha més de 360 punts connectats amb els diferents grups d’òrgans interns -i emocions- de la persona. Estimulant els punts que estan bloquejats, podem regular allò que està en dissonància, ajudant a recuperar l’equilibri perdut. Cal tenir en compte que segons l’Element que estigui bloquejat, hi haurà determinades emocions que també ho estaràn, per exemple, una Fusta bloquejada (Fetge i Vessícula Biliar), ens donarà: problemes digestius, un caràcter inestable amb explosions emocionals, facilitat a l’enfado i a la frustració, dificultat per experimentar orgasmes i insomni, per exemple.

La nostra manera d’enfocar l’acupuntura, a més de la vessant més física, engloba també l’àrea emocional de la persona. A la primera visita, fem un recorregut vital de la persona (infantesa, relacions familiars, parelles, sexualitat, operacions, dolències físiques del passat…); D’aquesta manera establim una línia contínua entre la seva infantesa i el seu estat actual, cosa que accelera el procés de recuperació de l’equilibri de l’organisme. Sovint ja iniciem acupuntura el primer dia de visita. Hem de tenir en compte que, en treballar en profunditat amb els òrgans, cada sessió d’acupuntura pot ser emocionalment profunda, i és por això que la nostra formació en psicoteràpia ens permet acompanyar  a la persona tant a l’àmbit físic com a l’emocional. Ens recolzem en les Flors de Bach, la farmacopea xinesa, els oligoelements i la homeopatia per a crear major sinèrgia terapèutica.

Un tractament complet de Medicina Xinesa restableix el què anomenem “Els Tres Tresors”, Shen, Qi i Jing: un bon Shen (esperit, ment, consciència de la persona), una bona circulació de Qi (energia) i un bon Jing (essència del Ronyó, des d’on rau la vida).

D’acord, vull iniciar tractament…Què faig?

A Nairem realitzem diferents tipus d’acupuntura, per tal d’oferir-te el tractament que millor s’adapti al teu organisme. Creiem en la formació constant i en el reciclatge de tècniques, per estar siempre al dia en aquesta milenària teràpia. Treballem amb Acupuntura Xinesa, Acupuntura Coreana SAAM, Acupuntura TUNG i Craneopuntura Yamamoto YNSA. Truca’ns o escriu-nos i t’assessorarem sense compromís.

Sol·licitar informació

Accepto la Política de Privacitat - Més informació