Terapia de Acupuntura

Acupuntura

Acupuntura

A Nairem treballem amb diferents tècniques en acupuntura: acupuntura xinesa, acupuntura coreana SAAM, acupuntura abdominal i el lifting amb acupuntura. El nostre compromís vers la formació i el reciclatge constant ens empeny a continuar formant-nos, any rere any.

La nostra manera d’enfocar l’acupuntura, a banda del cantó més físic (contractures, quists, problemes de pell, problemes digestius, problemes menstruals…) és a nivell emocional. Quan el pacient ha recorregut diferents teràpies psicològiques, però no n’ha tret prou profit, treballem en acupuntura desbloquejant el cos, les emocions, les vivències i traumes encallats, al mateix temps. A través de les fines agulles d’acupuntura, la sessió és una experiència tremendament emocional i fins i tot podem ajudar el pacient a que faci la catarsi que necesitaba des de feia temps. Ho acompanyem amb les nostres eines psicoterapèutiques, amb Flors de Bach, homeopatia i auriculoteràpia.

La Medicina Tradicional Xinesa divideix el cos humà en grans meridians, dins dels qual s’allotgen prop de 360 punts energètics. L’acupuntura treballa i regula tot l’organisme, a través dels punts que estan en desequilibri. Equilibrant cada òrgan, recuperem la salut global de l’organisme. En M.T.X la causa de la malaltia té una prioritat diferent a la visió occidental. El primer factor patogen al que ens acollim són les emocions. Totes les emocions són necessàries, el problema és quant alguna d’elles no surt l’exterior i ens l’ “empassem”, o bé no podem “desenganxar-nos” d’ella. Sabem que cada emoció “s’allotja” dins un òrgan, amb la qual cosa la salut del cos repercuteix en l’estat d’ànim i viceversa. En segon lloc està l’entorn (família, clima, lloc de feina, relacions…) i en tercer lloc van els patògens físics (virus i malalties). Un bon diagnòstic valora el pes de cadascun d’aquests factors, en el bloqueig que el pacient porta a consulta. Des del diagnòstic, iniciem el procés de recuperació de la salut i l’equilibri del pacient.

 

En què et pot ajudar?

Dels 5 Sistemes d’òrgans, et mostrem algunes de les emocions i símptomes físics que hi van associats:

  • Fetge-Vesícula Biliar: impulsos, projectes, frustració, ira, ressentimient, ràbia, somnis i malsons.
  • Cor-Intestí Prim: alegria, entusiasme, exaltació, extraversió, nerviosisme, estrès.
  • Estómac-Melsa-Pàncrees: tot allò relatiu a l’assimilació, integració de coneixements, nutrients, vivències. Equilibri entre activitat mental i descans/silenci mental.
  • Intestí Gruixut-Pell-Pulmó: tristesa, control/descontrol emocional, introspecció, culpa.
  • Ronyó-Bufeta: por, terror, sexualitat, articulacions, problemes d’oïda, problemes d’ossos i cabell.

Complementem el teu tractament d’acupuntura amb les diferents eines que la Medicina Tradicional Xinesa va crear per tal d’aconseguir la salut complerta: moxibustió, auriculoteràpia, ventoses – cupping, massatge Keng Rak i massatge Bok Bu, i si ho desitges, amb Flors de Bach.

Sol·licitar informació

Accepto la Política de Privacitat - Més informació

Reserva / Abonament de visita


Teràpia

Terapias

Cos

Acupuntura

Moxibustió

 

Auriculoteràpia

Ventoses

Ment i emocions

Psicoteràpia Adults

Diagnòstic Emocional Energètic