Terapia d'Auriculoteràpia

Auriculoteràpia

Auriculoteràpia

El nostre cos està format per una serie de microsistemes. Això significa que a diferents parts del cos, hi ha reflexat tot el cos; un exemple n’és la Reflexologia, ja que el microsistema del peu reflexa el macrosistema del cos. De microsistemes n’hi ha també a les mans, a l’abdomen, al l’iris (iridologia), al rostre i en Medicina Xinesa recollim també la informació que el microsistema de la llengua ens ofereix com a diagnòstic de l’organisme en la seva totalitat.

L’auriculoteràpia treballa a través del Sistema Neuro-Vegetatiu de la persona (l’acupuntura actua a través del sistema de Meridians de l’organisme). Al pavelló auditiu hi ha prop de 200 punts, la orella es connecta energèticament amb el cos a través dels meridians Yang, per tant l’auriculoteràpia diagnostica i regula al mateix temps. Cada punt reactiu o dolorós, comença a equilibrar-se en el moment en que és estimulat amb agulles d’ acupuntura especials, més petites i fines que les que es fan servir per al cos. Es treballen determinats punts que, en ser estimulats, envien la informació als centres nerviosos del cervell, activant els mecanismes naturals del cos per a corregir el bloqueig i equilibrar-se. És adequada per a tothom i a Nairem hem creat un programa específic per a aplicar-la en infants, en combinar-la amb d’altres estratègies terapèutiques.

És un tractament per sí mateix, al temps que complementa la tasca terapèutica que s’estigui realitzant, ja sigui en psicoteràpia com en teràpia de del cos (moxibustió, massatge, ventoses-cupping…). Diagnostica, tonifica i desbloqueja cadascun dels 5 Sistemes d’Òrgans: Fetge-Vesícula Biliar, Cor-Intestí Prim, Estómac-Melsa-Pàncrees, Intestí Gruixut-Pell-Pulmó, Ronyó-Bufeta. Potenciem el procés a través de la Farmacopea Xinesa i/o les Flors de Bach, mentre el pacient marxa de consulta amb imants o xinxetes col·locats als punts treballats de la orella, per tal d’aportar fermesa al tractament.

En què et pot ajudar?

El focus terapèutic engloba tant temes emocionals com tractaments físics: Estats d’estrès puntual o de llarga durada, sensació de panxa inflada constantment, males digestions, restrenyiment, post-operatoris, anorèxia, ansietat per menjar, tabaquisme, alcoholisme, insomni, embotiment mental, cansament, dolor crònic o puntual al cos (esquena, articulacions…), dolor menstrual, incapacitat per a relaxar-se, ferides que no cicatritzen…

Teràpia

Terapias

Cos

Acupuntura

Moxibustió

Ventoses

 

Gua Sha, massatge Keng Rak i Bok Bu

Auriculoteràpia

Reflexologia

Ment i emocions

Psicoteràpia Infantil

Psicoteràpia Adults

Diagnòstic Emocional Energètic