Terapia d'Auriculoteràpia

Què és?

El nostre cos està format per una serie de microsistemes:a diferents parts del cos, hi ha reflexat tot el cos. Un exemple n’és la Reflexologia, on el microsistema del peu reflexa el macrosistema del cos. De microsistemes n’hi ha també a les mans, a l’abdomen, al l’iris (iridologia), al rostre i en Medicina Xinesa recollim també la informació que el microsistema de la llengua ens ofereix com a diagnòstic de l’organisme en la seva totalitat.

Com funciona?

L’auriculoteràpia treballa directament amb el microsistema de tot l’organisme reflexat a la orella, a través de més de 200 punts. A més, en Medicina Tradicional Xinesa el pavelló auricular forma part del Ronyó i des del Ronyó es nodreix i s’equilibra directament cadascun dels òrgans del cos. Això significa que estimulant, per exemple, el punt Intestí Gros a la orella, estem donant una ordre directe tant a l’òrgan en sí com a tot el meridià d’Intestí Gros. I per la relació entre òrgans i recorregut de meridians, treballant Intestí Gros ajudariem a regular tant el trànsit intestinal com el dolor d’hombro, ja que el meridià d’I.G passa pel lateral del braç, les cervicals i el coll. De passada, regulem la pell, ja que en M.T.X. la Pell, el Pulmó i l’Intestí Gros formen part del mateix Element (Metall). L’Element Metall s’associa a emocions com la tristesa, la rigidesa emocional, el control i la culpa. Fixa’t si nés d’efectiva l’Auriculoteràpia!. A Nairem treballem fusionant el millor de l’auriculoteràpia xinesa (més enfocada a treballar quelcom físic) amb el millor de l’auriculoteràpia francesa (més enfocada a treballar quelcom emocional).

Es treballen determinats punts que, en ser estimulats, envien la informació als centres nerviosos del cervell, activant els mecanismes naturals del cos per a corregir el bloqueig i equilibrar-se. És adequada per a tothom i a Nairem hem creat un programa específic per a aplicar-la en infants, en combinar-la amb d’altres estratègies terapèutiques.

Perfecte! Vull demanar hora, com ho faig?

Truca’ns o escriu-nos i t’assessorarem sense compromís. L’auriculoteràpia és un tractament per sí mateix, al temps que complementa la tasca terapèutica que s’estigui realitzant, ja sigui en psicoteràpia com en teràpia de del cos (acupunturamoxibustió, ventoses-cupping…). Diagnostica, tonifica i desbloqueja cadascun dels 5 Sistemes d’Òrgans: Fetge-Vesícula Biliar, Cor-Intestí Prim, Estómac-Melsa-Pàncrees, Intestí Gruixut-Pell-Pulmó, Ronyó-Bufeta. Potenciem el procés a través de la Farmacopea Xinesa i/o les Flors de Bach, mentre el pacient finalitza la seva visita amb imants o xinxetes col·locats als punts treballats de la orella, per tal d’aportar fermesa al tractament.

 

Sol.licitar informació

    Accepto la Política de Privacitat - Més informació