En què et pot ajudar?

Dels 5 sistemes d’òrgans que tenim, aquests són alguns dels aspectes que hi van associats:

  • Fetge-Vesícula Biliar: impulsos, projectes, líbido-sexualitat, frustració, ira, ressentiment, ràbia, son, malsons.
  • Cor-Intestí Prim: exaltació, eufòria, nerviosisme, estrès, ansietat.
  • Estómac-Melsa-Pàncrees: assimilació nutricional-vivencial -intel.lectual, to muscular, prolapse d’òrgans, panxa inflada.
  • Intestí Gros-Pell-Pulmó: culpa, tristesa, auto-repressió, introspecció.
  • Ronyó-Bufeta: terror, trauma, reproducció, articulacions, oïda, dents, ossos.

Camp Energètic

Les persones tenim 38 emocions bàsiques. Cadascuna d’elles té una forma energètica, un color i una manera de moure’s -un Camp Energètic- que pots consultar al llibre “Campos Energéticos y Flores de Bach“.

Les nostres emocions son com la roba que portem posada, cada emoció és una capa o peça de roba. Al nostre canal de YouTube pots veure un vídeo que explica com funciona i per a què serveix aquesta innovadora eina terapèutica.

En una sessió de Camp Energètic, la Núria Esther va percebent les diferents capes emocionals del pacient, per tal que aquest conegui el que realment li succeeix, com l’afecta i desde quan. Durant la sessió, mostrem les imatges dels Camps Energètics de la persona, en soport digital i interactiu, i la sinèrgia entre unes emocions i les atres. En paral.lel, ens basem en la Medicina Xinesa per a relacionar cada emoció amb l’òrgan afectat (tristesa: pulmó/pell, ràbia: vesícula/tendons, resentimient: fetge…). Enlllacem, si és necesari les emocions i el tipus/conducta en l’alimentació.

Descobriràs perquè a vegades et sents sotmès o sotmesa, perquè la por et bloqueja, què hi ha darrere d’un simple dolor d’esquena, perquè pateixes bruxisme, insomni, mal de cal o inclús, per què et costa sortir d’una relació tòxica per a tu. Especialment útil en problemes digestius (més info aquí).

La visita de Camp Energètic pot ser utilitzada i integrada en cualsevol procés terapèutic, independentment de qui siqui el terapeuta principal, ja que complementa un tractament de psiquiatria, teràpia infantil, psicologia, shiatsu, acupuntura o quiropràctica paral.lel.

Sol.licitar Informació

    Accepto la Política de Privacitat - Més informació