Llibre “Campos Energéticos y Flores de Bach”

Llibre “Campos Energéticos y Flores de Bach”

Un llibre il·lustrat, auto-editat, que arriba ja a la tercera edició. Recomanat per SEDIBAC -Jordi Cañellas-,SEFLOR -Manuela Menéndez- i per la Asociación Gremial de Terapeutas Florales de Chile -Carolina Jara-. Descobreix-lo a través d’aquest vídeo a YOUTUBE.

Pots adquirir-lo realizant el pagament amb la teva targeta bancària (més abaix). Per a qualsevol dubte, escriu-nos a nuria@nairem.cat.

P.V.P: 23,50 €. L’enviament es realitza a través de Nacex, amb entrega a les 24h. El preu de l’enviament és de 13.83 €, que podrás abonar directament al missatger, a l’entrega del teu llibre.

Sinopsi
Investigació desenvolupada per la Núria Esther Garcia. Mostra l’energia de cada emoció, es a dir, com una cada emoció té el seu Camp Energètic. El llibre reflexa el color, la forma i el moviment de les emocions en negatiu i en positiu. És la ilustració complementària a la obra que el Dr. Edward Bach va deixar a través de les Flors de Bach (el Camp Energètic no és l’Àura, són coses diferents).

A nivell personal, ajuda a comprendre les conseqüències de les emocions, tant si s’expressen com si no s’expressen. El Camp Energètic és el pont entre la emoció i el símptome físic.

A nivell professional, és una excel.lent eina terapèutica per a complertar el tractament amb Flors de Bach dels teus pacients.

Hi trobaràs la realitat visual i energètica de l’angoixa o l’ansietat i de frases com “em bull la sang”, “el pes de la culpa”… Podràs veure l’energa de la ràbia, la tristesa, la depressió, la creativitat, entre d’altres.

Les seves imatges són la base de la visita de Camp Energètic, una innovadora teràpia que t’ajuda a enllaçar les emocions guarides sota els teus símptomes físics.

Part del seu text és inclòs al curs On Line de Flors de Bach, Camps Energètics i Medicina Xinesa de 80h. El curs inclou, a més, l’aprentatge en la percepció dels Camps Energètics, per la qual cosa som líders en formació floral a Barcelona.

Presentat a Madrid (SEFLOR, ponència Aquí), a Barcelona (Librería Arunachala i SEDIBAC), i a SEDIBAC Girona. El 2015 fou la base de la ponència de la Núria Esther Garcia al V Congrés de Terapia Floral de Barcelona (“Sinèrgia Emocional i Energètica de les Flors de Bach”). Ha estat presentat, també, a l’associació ASSADEGA’M a Sant Cugat (Barcelona).

Aconsegueix el teu llibre!
Campos Energéticos y Flores de Bach


Aconsegueix el teu llibre!
Campos Energéticos y Flores de Bach