Teràpia de Diagnòstic Emocional i Energètic

Diagnòstic Emocional i Energètic

Diagnòstic Emocional i Energètic

Les persones tenim 38 emocions bàsiques. Cadascuna d’elles té una forma energètica, un color i una manera de moure’s -un Camp Energètic- que pots consultar al llibre “Campos Energéticos y Flores de Bach“.

Les nostres emocions son com la roba que portem posada, cada emoció és una capa o peça de roba. Al nostre canal de YouTube pots veure un vídeo que explica com funciona i per a què serveix aquesta innovadora eina terapèutica.

En una sessió de Diagnòstic Emocional i Energètic, la Núria Esther va percebent les diferents capes emocionals del pacient, per tal que aquest conegui el que realment li succeeix, com l’afecta i desde quan. Aquesta presa de consciència és el primer pas per a cercar la solució, que pot incloure l’ajut de la psicoteràpia, juntament amb l’auriculoterapia, les Flors de Bach  i/o la homeopatia si la persona ho desitja.

Durant la sessió, mostrem les imatges dels Camps Energètics de la persona, en soport digital i interactiu, i la sinèrgia entre unes emocions i les atres. En paral.lel, ens basem en la Medicina Xinesa per a relacionar cada emoció amb l’òrgan afectat (tristesa: pulmó/pell, ràbia: vesícula/tendons, resentimient: fetge…). Enlllacem, si és necesari les emocions i el tipus/conducta en l’alimentació.

Descubriràs perquè a vegades et sents sotmès o sotmesa, perquè la por et bloqueja, què hi ha darrere d’un simple dolor d’esquena, perquè pateixes bruxisme, insomni, mal de cal o inclús, per què et costa sortir d’una relació tòxica per a tu. Especialment útil en problemes digestius (més info aquí).

El Diagnòstic pot ser utilitzat i integrat en cualsevol procés terapèutic, independentment de qui siqui el terapeuta principal, ja que complementa un tractament de psiquiatria, teràpia infantil, psicologia, shiatsu, acupuntura o quiropràctica paral.lel.

Sol.licitar Informació

Accepto la Política de Privacitat - Més informació

Reservar / Abonar visita