Terapia de Acupuntura

Acupuntura en problemes digestius

Acupuntura en problemes digestius

Panxa inflada ja de bon mati i conforme avança el dia, digestions lentes i pesades, femta pastosa, restrenyiment, colon irritable, intolerància al gluten i als llevats, abscència de gana al matí o nàusees i excés de gana a la tarda-nit, cremor d’estómac, ganes de menjar coses fredes, càndida…et sona? També símptomes de cansament, insomni, xiulets a les oïdes, picor a la pell, asma, acné, malestars menstruals, dolor articular, ment enterbolida…Tot plegat són símptomes que el teu sistema digestiu no funciona correctament. L’acupuntura és una excel.lent eina terapèutica que regula en profunditat el sistema digestiu, ajudant-te a recuperar el teu benestar.

L’estrès, la mala qualitat nutricional dels aliments i una infantesa on s’ha pres massa lactis i hi ha hagut excés de vacunacions, malmeten tot l’aparell digestiu. A la nostra societat hi ha milers de persones que no gaudeixen de bona salut digestiva, fins i tot sense saber-ho.

En què et pot ajudar?

Et faré una pregunta: quina sensació tens al teu colze? Cap, oi? Doncs això és el mateix que hauries de notar a la teva panxa: res. A Medicina Tradicional Xinesa partim de la base que, de les funcions orgàniques com la digestió o la menstruació, no ens n’hem d’adonar. Les persones estem construïdes amb el “Cel Anterior” (càrrega emocional i genètica dels nostres pares) i el “Cel Posterior”. El Cel Posterior és la fortalesa del cos, resultat de la respiració, l’alimentació i la dinàmica vital de la persona, una cop ha nascut. Aquest Cel Posterior cal nodrir-lo dia a dia, coneixent les pròpies febleses i ajustant l’esport, el descans, la feina i fins i tot els millors aliments, segons la pròpia realitat orgànica.

Un cop rebem a la persona a consulta, escoltem les seves necessitats. Tot després realitzem el Diagnòstic de Pols i Llengua, que ens serveix als acupuntors per conèixer amb exactitut què és el que està passant. D’aquesta manera podem saber si l’origen del problema digestiu és només emocional o si les emocions ja han modificat el funcionament orgànic, i doncs cal fer feina sobre tots dos. Recordem que la primera causa de patologia en Medicina Xinesa, són les emocions.

A Nairem hem desenvolupat una unitat especial per a problemes digestius, on treballem en sinèrgia:

  • Àrea emocional, a través de la psicoteràpia i les Flors de Bach-Homeopatia: Desfent emocions negatives que bloquegen la persona, en qualsevol àmbit (professional, personal, familiar, sexual, social).
  • Àrea orgànica, regulant tot l’organisme a través de l’acupuntura i l’auriculoteràpia: Sovint, quan l’Estómac, la Melsa o el Pàncrees no digereixen bé, això afecta l’Intestí Prim i a l’Intestí Gros, el Pulmó i també el Fetge, la Vesícula Biliar i els Ronyons.
  • Ho complementem, si cal, amb Fitoteràpia Xinesa i Micoinmunoteràpia.

És adequada per a tots els problemes digestius?

Sí, perquè la Medicina Xinesa no contempla el nom de la malaltia occidental, sinó el desequilibri que pateix la persona. Per exemple: un colon irritable, en una persona pot tenir origen emocional a la infantesa i en una altra persona pot tenir origen alimentari en la seva etapa adulta. O una intolerància al blat; en una persona pot ser per permeabilitat de l’Intestí Gros i en una altra persona pot provenir d’un mal funcionament del Fetge. Els acupuntors, doncs, treballem amb la persona, no amb l’etiqueta de la malaltia.

L’acupuntura, aplicada per un bon professional, reconegut per la Societat d’Acupuntors de Catalunya, és totalment segura i efectiva. L’acupuntor i la persona que ve a consulta fem pinya, per crear un equip terapèutic, en sinèrgia per a retrobar l’equilibri.

D’acord, vull iniciar tractament…Què faig?

Jo mateixa vaig estar gairebé 15 anys amb un problema digestiu greu, sense saber on anar. Vaig trobar, en l’acupuntura i la fitoterapia xinesa, el camí cap al meu benestar digestiu permanent. T’animo a que no esperis més; una vida amb mal de panxa, no és una vida plena. Confia en la Medicina Xinesa per a curar la teva digestió.

A Nairem realitzem diferents tipus d’acupuntura, per a oferir-te el tractament que millor s’adapti a tu. Treballem amb Acupuntura Xinesa, Acupuntura Coreana SAAM, Acupuntura TUNG i Craneopuntura Yamamoto YNSA. Truca’ns o escriu-nos i t’assessorem sense compromís.

Sol.licitar informació

Accepto la Política de Privacitat - Més informació