Terapia de Acupuntura

Consulta Flors de Bach, Homeopatia,Oligoelements On Line

Consulta Flors de Bach, Homeopatia, Oligoelements On Line

Hi ha moments en els que no és possible disposar de temps o de logísitica per acudir a consulta. Però necessitem ser escoltats i ajudats a través de les Flors de Bach, la Homeopatia o els Oligoelements. En aquest vídeo t’expliquem en què consisteixen les visites On Line.

Què són les Flors de Bach?

La Teràpia Floral va ser desenvolupada pel Dr. Edward Bach el 1933. Es basa en l’equilibri i la regulació de les 38 emocions bàsiques de l’ésser humà. Són 38 ampolletes amb essències florals que ajuden a equilibrar i a positivitzar les emocions. Són útils (i molt efectives) en nadons, infants, adolescents, adults i persones grans. Són especialment valuoses en moments clau de la vida, com l’embaraç i paternitat, canvis (d’escola, de feina, de residència, adopció), dols (pèrdua d´éssers estimats), dentició, exàmens, operacions…Ofereixen bons resultats en moments d’angoixa, ansietat, insomni, preocupació, explosions emocionals, tristesa profunda, pors, inestabilitat emocional…

Les Flors de Bach han de ser ofertes per un Terapeuta Floral acreditat, qui les identifica a través del diàleg-entrevista amb la persona que desitja prendre-les. No poden ser receptades a través del pèndul o la kinesiologia, ja que és necessari un profund coneixement del recorregut de vida a nivell emocional, físic i orgànic de la persona.

Què és la Homeopatia?

La Homeopatia va sorgir el 1796, de la mà del Dr. Sammuel Hahnemann. Es basa en l’administració o la presa, del mateix principi actiu que està bloquejant el cos, així que aquest reaccioni i treqgui el seu propi potencial de regulació (“allò similar, cura allò similar”). Hi ha prop de 3000 medicaments homeopàtics, d’origen vegetal, mineral o animal, dels quals uns 2000, estàn disponibles en Espanya. La forma més comú d’administració és en petits grànuls que es dissolen sota la llengüa.

La Homeopatia ha de ser receptada per un professional, ja que forma part de la Medicina Complementària que regula la O.M.S. Per això, es fa necessària l’entrevista amb el pacient, de cara a recopilar informació relativa al recorregut vital de la persona, tant en allò emocional com en allò físic.

Què són els Oligoelements?

Els oligoelements són metalls o metaloides que es troben al teu cos, de manera natural, en dosis infinitesimals. Són bàsics per al teu funcionament òptim a nivell fisiològic, emocional i mental. El que passa és que els hàbits de vida (alimentació, feina-descans, emocions, virus, malalties, productes químics) no sempre ajuden a regenerar-los, i per tant sorgeixen deficiències. Aquestes, al seu temps, generen més disfuncions orgàniques, emocionals i mentals. Això dificulta i cronifica el desequilibri del pacient, allargant el seu tractament “infinitament”.  Trobar l ‘òrgan que està en deficiència, i en conseqüència els oligoelements que regulen aquest òrgan, accelera de manera exponencial el tractament de Medicina Xinesa i Psicoteràpia.

D’acord, vull que m’ajudeu amb Flors de Bach, Homeopatia i/o Oligoelements…Què faig?

Si ja hem treballat amb tu a consulta en algún moment, podem realitzar una sessió On Line de Seguiment, de 30 minuts. Plegats trobarem què t’està succeïnt, així que podem oferir-te les Flors de Bach, Homeopatia i/o Oligoelements més adequats per a tu, en aquest moment. A partir d’aquí podem realitzar-te l’enviament del necessari per a tu o bé enviar-te per e-mail un missatge per tal que puguis anar a la farmàcia més propera a adquirir-ho. És més recomenable que puguis anar a recollir-ho tu mateix a la farmàcia, bàsicament perquè disposaràs dels remeis molt més ràpid.

Si pel contrari no hem treballat amb tu, podem realitzar una Primera Visita On Line, de 60 minuts. Realitzarem un profund recorregut emocional i físic de la teva vida: coneixent les teves arrels, les teves maneres de sobreviure, la teva alimentació, les teves dinàmiques professionals, les teves relacions, la teva sexualitat, la teva qualitat de son i descans, possibles operacions, traumatismes…A partir d’aquí, et recomanarem determinades Flors de Bach, Homeopatia i/o Oligoelements pautant-te les preses, així que puguis recuperar la teva estabilitat, el més aviat possible.

La teva sessió On Line, pas a pas….

  1. Si vols, consulta’ns per mail o telèfon el què necessitis.
  2. Realitza l’abonament de la sessió de manera ràpida i segura a través de PayPal. Recorda, visita de 60 minuts si no ets pacient de Nairem, i visita de 30 minuts si ja ets pacient.
  3. Acordarem dia i hora per a realitzar la visita per Skype.

Sol.licitar informació

Accepto la Política de Privacitat - Més informació

Reserva de cita