Massatge Keng Rak i massatge abdominal Bok Bu

Massatge Keng Rak i massatge Bok Bu

Massatge Keng Rak i massatge Bok Bu

La tècnica Gua Sha consisteix en aplicar uns olis essencials d’artemisa sobre la pell, i treballar-los a través d’una pedra plana. S’anomena també massatge en raspat i és profundament beneficiós tant per a contractures cròniques, com per a  dolors puntuals. El dolor i la contractura muscular son fruit, i generen alhora, estancament de la circulació sanguínia. L’aplicació de la Gua Sha consisteix en la estimulació cutània mitjançant una pedra plana i de vora rodona especial. S’afavoreix l’aparició de vermellors a la zona que es tracta, que desapareixen en 2-3 dies, eliminant l’estancament de sang i recuperant la circulació fluïda.

El Keng Rak és un conjunt de tècniques de massatge coreanes destinades a equilibrar el flux d’energia (Qi) en tot el cos. Ajuda a recuperar la vitalitat, a regular el sistema hormonal, la circulació sanguínia i limfàtica, eliminar residus i disminuir la tensió muscular. En general, estimula les capacitats d’auto-sanació de l’organisme. Cada sessió consta de tres fases: Escalfar – Mobilitzar- Dispersar.

Pot ser aplicat segons les necessitats del pacient, a la zona:

Esquena: Indicat per a problemes de dolor, tensió cervical o lumbar, ciàtica, determinades migranyes, contractures i tensions.

Abdominal (Bok-Bu): Indicat per a desequilibris del sistema digestiu, hormonal i limfàtic, així com per a la recuperació post-part, eliminació de toxines, augmentar la vitalitat, ajudar a l’assimilació de nutrients.

Cràneo-Facial: Indicat per a tractar desequilibris relacionats amb l’estrès, irritabilitat, insomni, mal de cap i migranyes, vista cansada i bruxisme.

Braços-Cames: Elimina l’acumulació de tensió, sobretot a l’interior dels braços, per on passa el meridià de Pulmó (que regula l’Intestí Prim,  la pell i la tristesa, entre d’altres). Elimina la pesadesa a les cames, que son les “vies d’aigua” per on passa el meridià de Ronyó (que regula l’energia/cansament, la circulació de retorn i les pors, entre d’altres). Es treballen també les mans, els turmells i els peus per a estimular la circulació energètica de retorn.

Tant el Keng Rak com el Bok Bu són massatges molt agradables, ideals per a persones que tinguin cert temor a les agulles d’ acupuntura o desitgin un espai de relaxació més intens. A Nairem recollim cadascuna de les tècniques que ha desenvolupat la Medicina Tradicional per aconseguir la salut complerta: moxibustió, auriculoteràpia, ventoses-cuppingacupuntura i si ho desitges, amb Farmacopea Xinesa, homeopatia i/o Flors de Bach.

Sol·licitar informació

Accepto la Política de Privacitat - Més informació

Teràpia

Terapias

Cos

Acupuntura

Moxibustió

Ventoses

 

Gua Sha, massatge Keng Rak i Bok Bu

Auriculoteràpia

Reflexologia

Ment i emocions

Psicoteràpia Infantil

Psicoteràpia Adults

Diagnòstic Emocional Energètic