Moxibustió Barcelona

Moxibustió

Moxibustió

L’artemisa és la primera planta que creix després d’un desastre nuclear, molt abans que altres espècies puguin tornar a la vida. A la Xina, l’artemisa té moltes utilitats; se’n fan galetes, pasta, es fa servir en sopes…I també és utilitzada com a element de combustió per a aportar calor a l’organisme. Hi ha diferents maneres d’usar la moxa a consulta: en pur, en cons, en muntanyetes sobre el punt a tractar…Sabies que la teràpia amb moxa és encara més antiga que l’acupuntura? Alguns textos clàssics la situen l’any 2000 aC.

La moxa, com l’acupuntura, pot tractar els més de 360 punts energètics que tenim a l’organisme. Amb l’aplicació de calor, ajuda a relaxar la tensió de la zona i a regular tot el meridià (i corresponent òrgan) a través del qual anem treballant.

La teràpia amb moxa generalment s’aplica quan hi ha insuficiència d’un òrgan o fred intern/extern: formigueig a mans i peus, dificultats digestives (regulem tot el meridià d’Estómac), hiper activitat i neguit mental, insomni, incapacitat per a descansar la ment, acceleració emocional i tensió física…

Resulta especialment agradable sobre tot a les estacions fredes, com l’hivern i la tardor. Equilibra molt bé els canvis de temperatura de la primavera, ajudant l’organisme a regular el seu propi calor intern. A l’estiu podem aplicar moxa sense problema, si més no aquí depèn del bloqueig del pacient, ja que la calor de fora (el Yang/energia de l’estiu) se suma al calor del cos (el Yang/energia de la inflamació o dolor). Haurem de valorar, doncs, l’adequació d’altres tractaments que la Medicina Xinesa ens ofereix.

Complementem el teu tractament de moxibustió amb les diferents eines que la Medicina Tradicional Xinesa va crear per aconseguir la salut complerta: ventoses-cupping, auriculoterapia, acupuntura, massatge Keng Rak i Bok Bu, i si ho desitges, amb Farmacopea Xinesa, homeopatia i/o Flors de Bach.

Teràpia

Terapias

Cos

Acupuntura

Moxibustió

Ventoses

 

Gua Sha, massatge Keng Rak i Bok Bu

Auriculoteràpia

Reflexologia

Ment i emocions

Psicoteràpia Infantil

Psicoteràpia Adults

Diagnòstic Emocional Energètic