Vídeo: Pega’m

La baixa autoestima va lligada a l’abandonament, per això, si de petites hem patit maltracte emocional, físic o sexual entenem i acceptem que, ni som valuoses ni mereixem ser tractades amb respecte. Aprens també que, si poses límits a qui et tracta malament, s’anirà i et quedaràs sola. 

Em diràs: Ui!, Això jo ja ho vaig superar i ara no en passo ni una! Bé… et convido a anar més profund, al costat més inconscient.

Les ferides d’infantesa de: baixa autoestima i abandonament, juntes, t’ajuden a establir relacions de dependència adulta on, encara que ho estiguis passant molt malament, no seràs capaç de desvincular-te de la persona que et fa mal. I és possible, fins i tot, que amb aquesta persona desenvolupis el teu costat més agressiu, en lluita o en defensa d’aquell familiar que et feia mal. Et convido a que reflexionis sobre el «Pega’m, però no em deixis de parlar». Vídeo YOUTUBE.

Et convido a curar-te, fusionant l’acupuntura amb la psicoteràpia

    Acepto la Politica de Privacidad - Más información

     Núria Esther Garcia Yuste

     Psicoterapeuta, Acupuntora nº80577 de la Societat d’Acupuntors de Catalunya (SAC) y de la Asociación de Acupuntores de España (AAE)

    nuria@nairem.cat   600 235 631   www.nairem.cat