Psicoteràpia Adults

Psicoteràpia Adults

Psicoteràpia Adults

Som la resposta a la infantesa que hem viscut (o a la que hem sobreviscut), a la família que tenim (o a la que en realitat no tenim) i a l’entorn que ens rodeja. Resistir amb prou autoestima i confiança en un mateix pot resultar dificultós, la psicoteràpia ens ajuda a curar ferides.

Com a adults no sempre sabem exactament què ens passa, ni des de quan ens succeeix, ni tan sols quin podria ser l’origen de tot plegat. El que sí sabem és que l’ansietat, el problema amb l’alimentació, la tristesa, l’apatia o l’insomni ja fa temps que ens acompanyen en el dia a dia.

Iniciar un procés psicoterapèutic ens ajuda a trobar, per curar, l’origen real del què ens fa sentir malament en el present. A Nairem hem desenvolupat l’exclusiu Diagnòstic Emocional i Energètic i treballem amb diferents eines com la psicoteràpia, incloent: Teràpia de Regressió, Tècnica  Metamòrfica, tècniques de P.N.L., psicodrama i psicodinàmica de les emocions. Tanmateix, ens recolzem en les Flors de Bach, la homeopatia i la Medicina Xinesa per a potenciar la recuperació de la salut emocional i física de la persona.

Teràpia

Teràpia

Cos

Acupuntura

Moxibustió

Ventoses

Gua Sha, massatge Keng Rak i Bok Bu

Auriculoteràpia

Reflexologia Integrativa

Ment i emocions

Psicoteràpia Infantil

Psicoteràpia Adults

Diagnòstic Emocional i Energètic