Psicoteràpia Adults

Psicoteràpia

Psicoteràpia

Iniciar un procés psicoterapèutic t’ayudarà a trobar, para curar, l’orígen real del què et fa sentir malament al present. A Nairem hem desenvolupat l’exclusiva visita de Camp Energètic i treballem amb diferents eines de la psicoteràpia, incloent: Teràpia de Regressió, tècniques de P.N.L., psicodrama i psicodinàmica de les emocions. Ens recolzem en les Flors de Bach, la homeopatia i la Medicina Xinesa, fusionant el teu procés psicoterapèutic amb l’acupuntura i farmacopea xineses, per tal d’accelerar la teva recuperació, tant emocional com orgànica.

Som la resposta a la infantesa que hem viscut (o a la que hem sobreviscut), a la família que tenim (o a la que en realitat no tenim) i a l’entorn que ens rodeja. Resistir amb prou autoestima i confiança en un mateix pot resultar difícil. sols quin podria ser l’origen de tot plegat. El que sí sabem és que l’ansietat, el problema amb l’alimentació, la tristesa, l’apatia o l’insomni ja fa temps que ens acompanyen en el dia a dia.

Com a adults no sempre sabem exactament què ens passa, ni des de quan ens succeeix, ni tan sols quin podria ser l’origen de tot plegat. El que sí sabem és que l’ansietat, el problema amb l’alimentació, la tristesa, l’apatia o l’insomni ja fa temps que ens acompanyen en el dia a dia. Truca’ns o escriu-nos sense compromís i te n’informarem.

Sol·licitar informació

Accepto la Política de Privacitat - Més informació