Psicoteràpia Infantil Barcelona

Psicoteràpia Infantil

Psicoteràpia Infantil

Ser infant hauria de ser una experiència única, vibrant i especial, ja que només succeeix un cop a la vida. Quan un menor manifesta una conducta “estranya” ens està mostrant, de la única manera que sap, el seu dolor intern. En la nostra desconeixença o desbordament com a pares, podem pensar que simplement, es un malcarat, un tiquismiquis, que pega sense raó o que ho fa per cridar l’atenció.

La Teràpia Infantil que oferim a Nairem, passa per detectar l ‘origen real del que l’infant manifesta a través de la seva conducta, per a solucionar el problema i ajudar-lo a que recuperi una vida serena, feliç, sense pors i amb autoestima. La prioritat és valorar com se sent, perquè darrere d’un infant malcarat, tiquismiquis, que pega, que no atén les normes o que no pot estar-se quiet, hi ha un cor que pateix i una vida que no es gaudeix. Treballem amb les emocions de l’infant i valorem patrons de son i alimentació, de manera que el nen o la nena estabilitzi la seva salut emocional i física el més aviat possible.

Oferim recomanacions als pares per a formar equip i potenciar el procés terapèutic. Accelerem el canvi terapèutic mitjançant l’auriculoteràpia aplicada a l’infant i guia per a l’acompanyament amb Flors de Bach i/o homeopatia, així com en Medicina Xinesa. Oferim, tanmateix, la possibilitat de que l’escola o projecte educatiu participi en el camí.

Teràpia

Terapias

Cos

Acupuntura

Moxibustió

Ventoses

Gua Sha, massatge Keng Rak i Bok Bu

Auriculoteràpia

Reflexologia

Ment i emocions

Psicoteràpia Infantil

Psicoteràpia Adults

Diagnòstic Emocional Energètic