Què és ansietat dins meu?

Ansietat és ganes de menjar sense gana, és mirar el mòbil constantment. És aquella sensació de “voler” un carajillo, o alguna cosa dolça després de dinar o sopar. Són les cerveses que “fan que desconnectem” de la feina. Ansietat és la impaciència per fumar tot just llevar-se, amb el cafè. És la necessitat de fumar (tabac, marihuana…) per poder dormir. També és el no poder dormir sense somnífer, sense tele, sense el mòbil a la tauleta de nit, sense visitar la nevera a la una de la matinada. És sentir-se bé després de comprar-nos algun objecte que no era “necessari” i potser no tenir-ne prou mai. L’ansietat és una ombra que té moltes formes.

És quelcom que, malgrat haber-vos marxat ja la gana, continuem menjant. Malgrat saber que ens fa mal, continuem bevent alcohol, connectant-nos a Facebook a la nit o gairebé tot el dia. Intentem treballar, fumar, comprar o prendre píndoles, però mai marxa del tot. És el buit que sempre torna. Per això l’hem d’evitar sentir, a qualsevol preu.

Ansietat és una cosa que se sent a l’estómac i inclús al pit, com una soledat, un abandó. També pot tenir forma de nerviosisme, d’impaciència, de neguit a la nit que no ens deixa dormir. És com si hi hagués un dolor arreu i necessités ser tapat per a no ser sentit.

Ansietat és fer quelcom per a no sentir quelcom. Ansietat no ets tu, és una ferida que hi ha dins teu, i que pot ser curada per tal que tornis a ser tu.

És possible que una petita part d’ansietat et faci la guitza des de fa temps. Coneix el què et succeeix -en realitat- amb el menjar, la beguda o les drogues, resolent-ho a través d’acupuntura o també al curs On Line de Flors de Bach, Camps Energètics i Medicina Xinesa; podràs prendre totes les Flors de Bach, mentre reps assistència psicoterapèutica a classe. Consulta’ns sense compromís! Matrícula oberta.

Núria Esther Garcia Yuste

Psicoterapeuta, Acupuntora nº80577 de la Societat d’Acupuntors de Catalunya (SAC) i de la Asociación de Acupuntores de España (AAE)

nuria@nairem.cat   600 235 631   www.nairem.cat