Què són les Flors de Bach?

Les persones tenim 38 emocions bàsiques. Les Flors de Bach són 38 essències florals, que ajuden a positivitzar cadascuna d’aquestes emocions. Són com 38 pigments que podem barrejar, per ajustar millor el color d’una persona.

La Teràpia Floral data del 1933 i és el sistema terapèutic desenvolupat pel Dr. Edward Bach, un metge bacteriòleg que el va definir com el més perfecte a l’hora que simple, per sanar el pacient.

Això succeeix partiet de la base que les manifestacions físiques són conseqüència del desequilibri en les emocions (En Medecina Tradicional Xinesa també contemplem la emoció com a primera causa de patologia). Poden ser usades en bebès, infants, adults, avis i fins i tot en animals.

Com s’obtenen?

Es recullen les flors silvestres a primera hora del matí, es deixen al sol o es bullen, durant un temps determinat, per a que la vibració de la flor impregni l’agua; a continuació s’hi afegeix brandy com a conservant. A partir d’aquí es genera l’stock, que són les 38 ampolletes que podem comprar a qualsevol farmàcia. Recorda que a Nairem, podràs trobar el set de Healing Herbs de 10ml a un preu molt especial!

De cada ampolleta de stock es fan servir 2 gotes per a preparar la fórmula per a cada persona. La tasca del terapeuta és trobar la combinació de pigments que millor ajudin al “color” del pacient. Es poden prendre directament de l’stock, afegir-les a cataplasmes o en un got a petits glops.

Per a què serveixen exactament?

Actuen simultàniament en tres nivells: emocional, energètic i físic:

* A nivell emocional ens ajuden en estats de shock, ansietat, por, baixa autoestima, angoixa, depressió, apatia…Fixa’t aquí.

* A nivell energètic ajuden a posititvizar el Camp Energètic de la persona.

* A nivell físic ens ajuden durant l’embaràs, el part, sortida de les dents, mussols, operacions, urticàries, febre, esquinços, mal de panxa, mal de cap, mal de regla…poden ser afegides a qualsevol crema que facis servir i en al teu tractament d’Acupuntura.

A Nairem ens recolzem en la Medicina Xinesa, a més de les Flors de Bach, la homeopatia i l’auriculoteràpia per a completar, potenciar i dinamitzar el procés psicoterapèutic de cada pacient. És com haver d’anar a un lloc: sense Flors de Bach hi anem caminant i amb Flors de Bach hi anem en bicicleta. A més de la Psicoteràpia per a adults, t’oferim la possibilitat d’aprendre a fer servir les Flors de Bach amb el nostre curs On Line de Flors de Bach, Camps Energètics i Medicina Xinesa, de 80 hores.

Escriu-nos sense compromís!

Núria Esther Garcia Yuste

Psicoterapeuta, Acupuntora nº80577 de la Societat d’Acupuntors de Catalunya (SAC) i de la Asociación de Acupuntores de España (AAE)

nuria@nairem.cat   600 235 631   www.nairem.cat