Reflexología Integrativa a Barcelona

Reflexologia Integrativa

Reflexologia Integrativa

La reflexologia ja es practicava a l’antiga Xina. Des del punt de vista modern, neix a principis del segle XX de la mà del Dr. William Fitzgerald i la Dra. Eunice Ingham.

Ajuda a recuperar el benestar físic i emocional a través de la pressió i el massatge dels punts reflexes de tots i cadascun dels òrgans del cos, que son reflectits a la planta del peu.

La Reflexologia Integrativa diagnostica, tonifica i desbloqueja cadascun dels 5 Sistemes d’Òrgans: Fetge-Vesícula Biliar, Cor-Intestí Prim, Estómac-Melsa-Pàncrees, Intestí Gruixut-Pell-Pulmó, Ronyó-Bufeta. Així, el cos recupera la seva força vital, la seva energia (Qi). Potenciem el procés a través de les Flors de Bach i l’auriculoterapia que el pacient s’enduu col·locada a l’orella en finalitzar la visita.

En què et pot ajudar?

Insomni, estrès, ansietat, sensació de neguit mental o emocional, dificultats i intoleràncies digestives, mal de panxa, acné, problemes de pell, dolor d’esquena, mal de cap i migranyes, problemes menstruals, mala circulació, sensació constant de fred, nerviosisme, retenció de líquids, obesitat…

Sol·licitar informació

Accepto la Política de Privacitat - Més informació

Reserva / Abonament de visita


Teràpia

Terapias

Cos

Acupuntura

Moxibustió

Ventoses

 

Gua Sha, massatge Keng Rak i Bok Bu

Auriculoteràpia

Reflexologia

Ment i emocions

Psicoteràpia Infantil

Psicoteràpia Adults

Diagnòstic Emocional Energètic