Terapeuta

Terapeuta

Em dic Núria Esther Garcia, vaig néixer el 1978. La meva filosofia de vida és basada en la constància del canvi (com diu el Tao) i en la millora contínua (el “Kaizen”, com deien els enginyers de Toyota).

Formació

Vaig començar en aquest món com a pacient, el 1999. L’any 2000 vaig iniciar formació en Reflexologia i en Flors de Bach, començant a col.laborar en un centre de teràpia. El 2005 vaig escriure el meu llibre, titulat “Campos Energéticos y Flores de Bach”. Arrel del llibre, vaig desenvolupar una innovadora eina terapèutica per a la visita de Camp Energètic de les persones.

M’he format en diferents àrees terapèutiques: Teràpia Floral Avançada, T.E.R.C (Teràpia Emocional, Racional i Conductual), Teràpia Regressiva, Psicoteràpia especialitzada en Adults, Psicoteràpia Infantil i Adolescent, Tècniques de Psicodrama i psicodinàmica  d’emocions, Entrevista i Relació Terapèutica, Tècnica Metamòrfica i Homeopatia.

A consulta, sovint me n’adonava que el problema emocional era ja sanat, però encara quedaven conseqüències del dolor viscut, al cos del pacient. Em trobava, per exemple, casos de dones que varen ser nenes sexualment abusades, que continuaven amb severes dificultats digestives, sentint-me impotent per no poder-les ajudar més. Vaig voler aprendre Medicina Tradicional Xinesa, amb la finalitat d’aplicar acupuntura (i la resta d’eines de la M.T.X.) per a regular definitivament l’organisme dels meus pacients. El 2017 vaig obtenir la titulació en Medicina Tradicional Xinesa. El 2018 vaig finalitzar un mòdul d’especialització en Auriculoteràpia. Als inicis del 2019 vaig finalitzar un Màster en Acupuntura Avançada. Durant el 2019 em vaig formar en un Màster d’especialització en Acupuntura Tung. La tardor del 2019 vaig complementar la meva formació en Pulsologia Clàssica i Tècniques Avançades de Diagnòstic pel Pols.

La meva formació, al llarg dels anys, recull les següents tècniques: Acupuntura Xinesa, Acupuntura Coreana (SAAM), Fitoteràpia Xinesa, Micoinmunoteràpia, Cupping-Ventoses, Gua-Sha, Moxibustió, Psico-Auriculoteràpia Xinesa, Auriculoteràpia Francesa, Craneopuntura Yamamoto (YNSA), Acupuntura per al Dolor (TAN), Acupuntura Abdominal (Tortuga Celestial), Acupuntura TUNG, Massatge coreà d’abdomen i d’esquena (Bok Bu i Keng Rak), Lifting facial japonès amb acupuntura, Kobido, Diagnòstic per Palpació Abdominal, Alimentació segons els 5 elements, Pulsologia CunKou de les 24 tipologies bàsiques de Pols, Pulsologia RenYin-CunKou, Pulsologia de l’Embaràs, Pulsologia de les 6 capes i els 8 Extraodinaris, Pulsologia de les 10 capes, Pulsologia Emocional del Shen, Pulsologia de l’avantbraç Zhang Zhong Jing, Pulsologia Bian Que, Pulsologia Facial i de la Veu Hua Tuo-Bian Que, Pulsologia de la Profunditat Zenz Rong Xiu.

Acupuntora reconeguda per la Societat d’Acupuntors de Catalunya, amb número d’associada 80577.

Experiència

Treballo a consulta des del 2001 i imparteixo formació des del 2007. Des dels meus inicis, utilitzant únicament la psicoteràpia, fins a l’actualitat, he anat afinant la meva tasca, fins a fusionar la psicoteràpia amb l’acupuntura. Crec en la sinèrgia i la necessitat de treballar l’emoció i el cos al mateix temps, perquè per a poder caminar bé, necessitem ambdues cames. Estimo la meva professió, que en realitat és una manera de ser i de viure, quelcom que brota des del cor i que em fa millorar com a persona, dia rere dia.

Participació en medis de comunicació