Terapeuta

Terapeuta

Em dic Núria Esther Garcia, vaig néixer el 1978. La meva filosofia de vida es basa en el Tao, amb la seva constància del canvi i en el Kaizen, amb la seva la millora contínua.

Formació

Vaig començar en aquest món com a pacient, el 1999. L’any 2002 vaig finalitzar els estudis de Flors de Bach a nivell professional, començant a col.laborar en un centre de teràpia. El 2005 vaig escriure el meu llibre, titulat “Campos Energéticos y Flores de Bach”. Arrel del llibre, vaig desenvolupar una innovadora eina terapèutica per a la visita de Camp Energètic de les persones.

M’he format en els 3 nivells psicoterapèutics: el nivell superior o Mental, el nivell mitjà o Emocional i el nivell inferior o Instintiu.

A consulta, sovint me n’adonava que el problema emocional era ja sanat (nivell Mental i Emocional), però encara quedaven conseqüències del dolor viscut, al cos del pacient (Nivell Instintiu). Em trobava, per exemple, casos de dones que varen ser sexualment abusades, que continuaven amb severes dificultats digestives, sentint-me impotent per no poder-les ajudar més. Vaig voler aprendre Medicina Tradicional Xinesa, amb la finalitat d’aplicar acupuntura (i la resta d’eines de la M.T.X.) per a regular definitivament l’organisme dels meus pacients.

El 2017 vaig obtenir la titulació en Medicina Tradicional Xinesa.

El 2018 vaig finalitzar un mòdul d’especialització en Auriculoteràpia, un mòdul d’especialització en Malalties Autoinmunes, un mòdul d‘Oligoelements segons M.T.X i un mòdul especialitzat en Sistema Inmunitari.

El 2019 vaig finalitzar un Màster en Acupuntura Avançada, un Màster en Acupuntura Tung, una formació en Psiquiatria i Psicologia aplicades a M.T.X i una formació de Pulsologia Clàssica i Tècniques Avançades de Diagnòstic pel Pols.

El 2020 vaig cursar un mòdul de Conseqüències Psico-Emocionals del ConfinamentNova Normalitat-COVID, un mòdul especialitzat en Tractament de Covid, segons M.T.X, un mòdul de Micoteràpia i Processos Hormonals, un mòdul de Ginecologia i Síndrome Premenstrual i un mòdul sobre Fibromiàlgia segons M.T.X.

El 2021 m’he format en MorfoPsicologia aplicada a la M.T.X i en Teràpia San Jiao, ambdues formacions relacionades amb la PsicoNeuroAcupuntura.

La meva formació, al llarg dels anys, recull les següents tècniques: Teràpia Floral, T.E.R.C (Teràpia Emocional, Racional i Conductual), Teràpia Regressiva, Psicoteràpia, Tècniques de Psicodrama i Psicodinàmica d’Emocions, Entrevista i Relació Terapèutica, Tècnica Metamòrfica,  Homeopatia, Reflexologia, Acupuntura Xinesa, Acupuntura Coreana (SAAM), Fitoteràpia Xinesa, Cupping-Ventoses, Gua-Sha, Moxibustió, Psico-Auriculoteràpia Xinesa, Auriculoteràpia Francesa, Craneopuntura Yamamoto (YNSA), Acupuntura per al Dolor (TAN), Acupuntura Abdominal (Tortuga Celestial), Acupuntura TUNG, Massatge coreà d’abdomen i d’esquena (Bok Bu i Keng Rak), Lifting facial japonès amb acupuntura, Kobido, Diagnòstic per Palpació Abdominal, Dietoteràpia Xinesa, Pulsologia CunKou de les 24 tipologies bàsiques de Pols, Pulsologia RenYin-CunKou, Pulsologia de l’Embaràs, Pulsologia de les 6 capes i els 8 Extraodinaris, Pulsologia de les 10 capes, Pulsologia Emocional del Shen, Pulsologia de l’avantbraç Zhang Zhong Jing, Pulsologia Bian Que, Pulsologia Facial i de la Veu Hua Tuo-Bian Que, Pulsologia de la Profunditat Zenz Rong Xiu.

Acupuntora reconeguda per la Societat d’Acupuntors de Catalunya, amb número  80577.

Experiència

Treballo a consulta des del 2001 i imparteixo formació des del 2007.  Vaig fundar Nairem el 2015. Des dels meus inicis, utilitzant únicament la psicoteràpia, fins a l’actualitat, he anat afinant la meva tasca, fins a fusionar la psicoteràpia amb l’acupuntura. Crec en la sinèrgia i la necessitat de treballar la ment, l’emoció i el cos al mateix temps, per a un procés terapèutic complert i definitiu. Estimo la meva professió, que en realitat és una manera de ser i de viure, quelcom que brota des del cor i em fa millorar com a persona, dia rere dia.

Participació en medis de comunicació