Curs Flors de Bach Barcelona

Terapeuta

Terapeuta

Em dic Núria Esther Garcia, vaig néixer el 1978. He estat (i a vegades encara en sóc) pacient, tant a nivell físic com emocional. Gran part de la meva vida és basada en la millora contínua i també en la constància del canvi.

Formació

Vaig començar en aquest món com a pacient, l’any 1999. Al 2000 va començar la meva formació en Reflexologia i en Flors de Bach, iniciant una col·laboració en un centre de teràpia. Al 2005 vaig escriure el meu primer llibre titulat “Campos Energéticos y Flores de Bach”, la segona part del qual és al forn i veurà la llum aviat. Arrel del llibre, vaig desenvolupar una innovadora eina terapèutica per al Diagnòstic Emocional i Energètic de les persones.

M’he format en diferents àrees de la psicoteràpia, com són la Teràpia Emocional, Racional i Conductual, la Teràpia Regressiva, la psicoteràpia especialitzada en adults, la psicoteràpia infantil i familiar, el psicodrama i la psicodinàmica de les emocions, l’entrevista i la relació terapèutica i la tècnica Metamòrfica. Tenint aquesta base psicoterapèutica, vaig voler complementar la meva tasca a través de la homeopatia, realitzant la formació específica. En paral·lel, vaig estar en mode autodidacta per a aprendre tot allò que la Medicina Tradicional Xinesa podia oferir-me.

Molts cops, a consulta, veia que, malgrat la emoció era ja sanada, encara quedaven conseqüències del dolor viscut en diferents bloquejos a nivell orgànic en la persona. Em trobava, per exemple, casos de dones que foren nenes sexualment abusades amb severes dificultats digestives que romanien, sentin-me impotent per no poder ajudar-les a sanar complertament els seus òrgans per a tal de gaudir de la vida i del procés terapèutic realitzat a nivell emocional. Això em va fer posar fil a l’agulla i formar-me en Medicina Tradicional Xinesa, amb la finalitat d’aplicar l’acupuntura (i la resta d’eines de la MTC) al cos de la persona, per així  a completar la curació i la salut global. En aquest sentit, treballo amb acupuntura xinesa i acupuntura coreana. Actualment continuo estudiant i reciclant-me, a través d’un Màster en Acupuntura Avançada.

Experiència

Treballo a consulta des del 2001, i realitzo formacions des del 2007. Estimo la meva professió, que és gairebé una manera de ser, quelcom que neix des del cor. Si hagués d’escollir entre la feina a consulta o la tasca de docència…..certament no sabria amb què quedar-me! Per què triar a la vida?

Crec en la sinèrgia i en la necessitat de treballar la emoció i el cos al mateix temps. Perquè per a caminar bé, necessitem les dues cames.

Participació en medis de comunicació