Ui, quin curs més car!

A vegades rebo missatges com “Ui, quin curs més car! ¡Al meu barri t’ensenyen Flors de Bach per molt menys, i en menys temps!”.
És clar! Però…ara digue’m; Si necesitessis una cirurgia a cor obert, a quin cirurgià aniries? Al què s’ha format en un cap de setmana o al que porta tota la vida estudiant i reciclant-se?
Un bon cirurgià no necessita, per exemple, haver passat per una operació a cor obert, per a ser millor professional. Tenint bona base formativa i amor vers els seus pacients, n’hi ha de sobra.
Els psicoterapeutes i acupuntors som cirurgians de l’Ànima. Nosaltres sí necessitem haver passat per un procés terapèutic que ens hagi curat les ferides més profundes (sempre hi resten coses, però el més “gros” ja ho tenim fet, si hem de ser bons professionals). Sense oblidar que hem de comprendre i acompanyar amb professionalitat el pacient, aplicant la formació adquirida.
Si vols formar-te en el noble camí d’acompanyant a través de les Flors de Bach, pensa en els teus pacients. Posa’t de la seva banda i estudia en centres que vetllin per l’Excel.lència formativa. Un centre formatiu no és un restaurant de menjar ràpid. Les Flors de Bach (i la Medicina Xinesa) no poden valorar-se com una hamburguesa feta en 2 minuts o en un cap de setmana.
Sí, potser el nostre curs a Nairem tingui un preu superior a qualsevol altre curs de Flors de Bach; I això és perquè a través dels 8 mesos de durada, prendràs i experimentaràs les 38 essències, mentre reps assistència psicoterapèutica. Aprendràs a comprendre la Medicina Xinesa i els Camps Energètics, fruit de:

  •  Anys d’estudi
  • Caps de setmana invertits en classes (que li diguin al meu fill, que m’ha acompanyat a classe desenes de diumenges!)
  • 11 edicions anteriors de les què s’ha revisat i actualitzat temari constantment
  • 20 anys d’experiència a consulta com a psicoterapeuta
  • 5 anys d’experiència en Medicina Xinesa
  • Compromís, per la lectura i l’estudi de les emocions i la Medicina Xinesa, de per vida.

Sol·licita’ns mostra gratuïta de temari a nuria@nairem.cat.
P.D: Menja’t una hamburguesa ràpida aquest cap de setmana, si vols. Però siguem seriosos en la salut i valorem els bons professionals.

Núria Esther Garcia Yuste

Psicoterapeuta, Acupuntora nº80577 de la Societat d’Acupuntors de Catalunya (SAC) y de la Asociación de Acupuntores de España (AAE)

nuria@nairem.cat   600 235 631   www.nairem.cat